Cabina foto Iasi si preturi practicate

Alege cabina foto Iasi JustSmile!

De ce sa alegeti cabina foto Iasi Just Smile?

cabina foto Iasi Preturi photo booth Iasi: Cunoastem cu exactitate faptul că pe piață exista extrem de multi prestatori de servicii care oferă pachete de închiriere cabine foto Iasi. Foarte important de stiut este faptul ca nu suntem speriati de concurenta! Din contra, concurenta este un element imperios necesar in dezvoltarea oricarui business fie ca este vorba despre inchiriere cabina foto Iasi sau orice alt domeniu. Intradevar, cand am demarat proiectul “JustSmile, Photo booth Iasi” eram extrem de putini pe piata din judetul Iasi, insa important este ce serviciu se ofera clientului, acesta fiind cel care decide. In acest sens noi venim in intampinarea dumneavoastra cu pachete imbatabile, recuzita diversificata si flexibilitate pentru fiecare client in parte.

Cel mai bun raport calitate-pret din Iasi

Ne mandrim cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata de cabina foto din Iasi, pentru că noi:

  • oferim transparenta totala pentru fiecare contract de inchiriere cabina foto Iasi;
  • instalam cabina cu cel puțin o oră înainte de începerea evenimentului, fără costuri suplimentare;
  • avem fundaluri deosebite, la alegere din stoc;
  • realizăm grafica fotografiei conform dorințelor clientului, nu folosim șabloane;
  • printăm nelimitat fotografii, cu imprimantă termică, în 12 sec./poză;
  • asigurăm benzi magnetice și plicuri pentru toate pozele;
  • pentru București și zonele apropiate acestuia, precum și în tot județul Maramureș, deplasarea echipei este inclusă în prețul pachetului ales;
  • asigurăm asistență tehnică permanentă pentru invitați;
  • nu avem o ora limită de începere, pornim cabina când doriți;
  • distracția invitaților este asigurată de recuzita bogată și mesajele pe care le realizăm la cerere.

 

Preturi practicate pentru cabina foto

Pachetele pe care vi le propunem au fost atent configurate sa acopere toata paleta de servicii. Astfel acoperind aspectele  necesare pentru garantia unui eveniment reusit, reusim sa ne remarcam cu usurinta pe piata.. Cabina foto JustSmile este un ingredient imperios necesar unui eveniment cu adevarat memorabil! Recenziile lăsate de cei care au beneficiat de serviciile noastre ne recomandă si sunt in egala masura cea mai importanta carte de vizita care poate exista! Clientii nostri sunt pe deplin multumiti de serviciile de inchiriere photo booth, garantand reusita unui eveniment privat indiferent ca este vorba despre o nunta, botez, petreceri corporate, s.a.m.d.

Asadar, va invitam sa alegeti cu incredere serviciile de inchiriere photo booth Iasi la preturi accesibile, marca cabina foto JUST SMILE. Zambetele imortalizate in fotografiile instant vor fi memorabile. Invitatii isi vor aminti cu placere de cele mai frumoase clipe alaturi de dumneavoastra. Cabina foto Iasi

Contacteaza cabina foto Iasi

Ne poti contacta oricand telefonic la 0758.585.833 pentru a obtine detalii suplimentare despre preturile practicate si pachetele aferente pentru serviciile de inchiriere photobooth Iasi.

Etichete cabina foto: ,
APEL TELEFONIC