De ce sa alegeti cabina foto Iasi Just Smile?

Alege cabina foto Iasi JustSmile!

cabina foto Iasi

Cabina foto Iasi pentru evenimentul tau!

Cabina foto Iasi: Nunta este un eveniment personal, de suflet, și una dintre cele mai importante momente din viața fiecăruia dintre noi. Acesta trebuie să fie original și acordat stilului personal. De la alegerea temei evenimentului, până la decoruri și mijloace de entertainment, fiecare aspect te aduce mai aproape de obținerea acestui obiectiv, iar cabina foto Iasi JUST SMILE iti poate fi camarad de drum spre evenimentul cu adevarat reusit si memorabil!

MOTIVUL 1 – ACCESORII VARIATE PENTRU CABINA FOTO

Venim în întâmpinarea clientilor nostri cu dorinta suprema de a împărtăși bucuria de a fi la un eveniment în social-media. Mai mult, evenimentul tău poate fi cu atât mai cunoscut prin folosirea unui instabox și a unui #hashtag, la care toată lumea să găsească fotografiile. Astfel imbinam mediul virtual cu mediul real prin intermediul photo booth Iasi Just Smile!

MOTIVUL 2 – CABINA FOTO IASI PENTRU NUNTA SAU BOTEZ?

Și distracție, și mod de a oferi amintiri. O cabină foto pentru nuntă sau o cabină foto pentru botez oferă două servicii, la un preț avantajos. Iar dacă tematica aleasă este creativă, cu atât mai mult evenimentul tău va avea un impact pozitiv major pentru invitați, care se vor distra copios. În plus, o cabină foto de închiriat pentru nuntă vă garantează distracția pe toată durata petrecerii! Invitații voștri vor rămâne cu o amintire sub forma fotografiilor printate, pe care pot să le descarce și în format electronic. Pe lângă acestea, cabina foto le poate capta urările într-un mini-videoclip, ca voi să vă amuzați de ei, în momentul în care primiți toate materialele făcute la nuntă!

MOTIVUL 3 – ASISTENTA PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI

Personalul cabinei foto JustSmile Iasi va sta alaturi de dumneavoastra pe toata durata contractuala, pe parcursul evenimentului, astfel veti avea asigurat customer care-ul necesar pentru fiecare invitat in parte. Întreaga colaborare – care ține de alegerea pachetelor de servicii, accesoriilor și alte detalii se realizează online sau offline in functie de preferinta – pentru ca tu să ai timp să te poți ocupa de alte detalii ale evenimentului. Tot online se fac și plățile, pentru transparență maximă în colaborare, precum și un plus de siguranță.

MOTIVUL 4 – DESIGN GRAFIC UNIC

Peste 50 de template-uri diferite. Așa cum spuneam încă de la început, nunta este o sărbătoare de suflet, personală, pe care fiecare dintre noi caută să o personalizeze conform cu stilul său și al invitaților. Cabina foto Iasi îți oferă peste 50 de template-uri cabină foto nuntă din care să alegi, ce pot fi personalizate ulterior conform specificațiilor tale.

Etichete cabina foto: ,
APEL TELEFONIC